top of page

Huisschoenen

Mensen besteden vaak veel aandacht aan de schoenen waar ze buitenhuis mee lopen, maar vergeten dat ze in huis net zo veel meters afleggen. Thuis lopen we vaak op blote voeten, sokken of sloffen die weinig steun bieden en waar op maat gemaakte inlegzolen niet in gedragen kunnen worden. Dit kan mogelijk een negatieve invloed op het uitgezette beleid door de podotherapeut hebben.
 
Huisschoenen
De Huisschoen is licht van gewicht, gemaakt van stretch en ademend materiaal en kan gewassen worden. De schoenen hebben een harde loopzool waardoor even naar buiten gaan geen probleem is. Ze zijn geschikt voor kwetsbare voeten en dus ook zeer geschikt voor mensen met reuma of diabetes. De huisschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen.
 
Kosten 
De huisschoenen die Podo Gelderland aanbieden hebben een verkoopprijs van rond de €85,-. Er zijn diverse modellen voor mannen en vrouwen verkrijgbaar.

Wil je meer weten over de huisschoenen dan kan je een afspraak maken bij Podo Gelderland. De podotherapeut zal je voeten analyseren en opmeten. Samen bekijken we de collectie huisschoenen en zoeken het paar dat het best past bij jouw wensen en behoeften.

bottom of page