top of page

Fits Footwear

Slipper, sandaal en huisschoen

Wist jij dat je 60% van je tijd in omstandigheden verkeert die vragen om ander schoeisel dan je gebruikelijke schoenen? Bijvoorbeeld tijdens je zomervakantie of wanneer je thuis bent. Op deze momenten kun je een comfortabel paar slippers of huisschoenen goed gebruiken, zeker als deze gebaseerd is op jouw voeten en looppatroon.

Het aanmeten van FITS 
Bij Podo Gelderland zijn we in het bezit van de juiste aanmeetapparatuur om jouw voet digitaal in te scannen en zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het aanmeten. Of je nou last hebt van beenlengteverschil of andere voetklachten, FITS kan een uitkomst bieden. Zo kan FITS bijvoorbeeld de gewenste hoeveelheid hielheffing toevoegen aan de slipper om eventueel beenlengteverschil op te heffen. Ook kan FITS jouw steunzool een-op-een verwerken in jouw eigen samengestelde slipper, sandaal of huisschoenen.   

Huisschoenen
Mensen besteden vaak veel aandacht aan de schoenen waar ze buitenshuis mee lopen, maar vergeten dat ze in huis net zo veel meters afleggen. Thuis lopen we vaak op blote voeten, sokken of sloffen die weinig steun bieden en waar op maat gemaakte inlegzolen niet in gedragen kunnen worden. Dit kan mogelijk een negatieve invloed op het uitgezette beleid door de podotherapeut hebben.
De lichte huisschoenen met erkend Italiaans wol (90% wol / 10% polyester) hebben een harde loopzool. Hierdoor is even naar buiten op de huisschoenen geen enkel probleem. De huisschoen wordt op maat gemaakt met een 3D aangemeten voetbed. Ze zijn geschikt voor kwetsbare voeten en dus ook zeer geschikt voor mensen met reuma of diabetes. De huisschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren.

Assortiment
FITS heeft een uitgebreid assortiment voor zowel dames als heren. Elk seizoen wordt de collectie vernieuwd met nieuwe kleuren, materialen en modellen. Wist je dat je alle modellen verder kunt customizen door het bovenwerk, het voetbed of de loopzool aan te passen? Wij beschikken over modellenboeken en stalenboeken om samen het perfecte model uit te kiezen.

Nieuwsgierig? Bekijk alvast de collectie op Fitsfootwear of maak een afspraak bij Podo Gelderland. 

bottom of page