top of page

Vergoedingen podotherapie

Podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Afhankelijk van uw verzekeringspakket worden de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed.
 
Rechtstreek declareren
Bij de meeste zorgverzekeraars kan Podo Gelderland de declaratie rechtstreeks indienen. Het gedeelte dat vergoed wordt betaalt de zorgverzekeraar aan Podo Gelderland. Blijven er daarna nog kosten over dan ontvang je vanuit Podo Gelderland voor het restbedrag een factuur. 
 
Podo Gelderland heeft de vergoedingen van de grootste zorgverzekeraars vermeld op de website. Staat de juiste zorgverzekeraar er niet tussen neem dan contact op met je zorgverzekeraar of kijk op de website van onze branchevereniging NVvP

Eigen risico
Podotherapie wordt vergoed vanuit het aanvullende pakket en daarom wordt er geen aanspraak gemaakt op uw eigen risico.
 
Podotherapie en diabetes
Podotherapie voor mensen met diabetes wordt onder bepaalde voorwaarden vergoed vanuit de basisverzekering. Vanaf zorgprofiel 2 worden medisch noodzakelijke consulten bij de podotherapeut bekostigd vanuit de basisverzekering. Ook bij de vergoeding voor diabetes wordt geen aanspraak gemaakt op het eigen risico.
 
Aan de vergoedingen vermeld op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg bij twijfel altijd je polis of neem contact op met je zorgverzekeraar. 

bottom of page