top of page
Zolen: Services

Podotherapeutische zolen

1_edited.png

Zolen bestellen

Tijdens het consult wordt uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak van je klachten. Als onder andere het beleid wordt dat er podotherapeutische zolen ingezet worden dan worden deze tijdens het consult aangemeten.
 
Podotherapeutische zolen worden aangemeten op basis van een 3D voetscan.
De podotherapeut modelleert vervolgens de 3D voetscan en verwerkt hierin specifieke correctie(s) met als doel de juiste aanpak van je klachten.
De digitaal gemodelleerde voetscans worden vervolgens verstuurd om machinaal uitgefreesd te worden. De podotherapeut zal een vervolgafspraak met je plannen om de op maat gemaakte podotherapeutische zolen af te leveren.
 
Podotherapeutische zolen kunnen van diverse materialen worden gemaakt.
Zo kan er gekozen worden voor zachte of harde materialen of een combinatie hiervan.
Hierbij is van belang in welke situatie je ze gaat gebruiken. Bijv. sport specifiek.

Via onze website kun je een nieuw paar zolen bestellen. Bijvoorbeeld wanneer je een extra paar zolen voor sport wilt of wanneer je huidige zolen aan vervanging toe zijn.

Wanneer er eerder zolen aangemeten zijn kunnen wij nieuwe zolen maken op basis van de bestaande gegevens. Met het invullen van onderstaand formulier bespaar je op de consultkosten. Voor een tweede paar zolen wordt een bedrag van €124,-* in rekening gebracht.
 

Let op! Je kan alleen online nieuwe zolen bestellen indien:

  • Je géén nieuwe of andere klachten in de tussentijd hebt gekregen

  • Niet langer dan twee jaar geleden is dat je de podotherapeut bezocht hebt. De stand en functie van je voeten kan namelijk in de tussentijd gewijzigd zijn.

 

Zolen kunnen 3 weken na bestelling iedere werkdag tussen 8.00 uur - 12.30 uur afgehaald worden in Medisch Centrum Kortenoord, Wageningen. Wil je de zolen liever opgestuurd hebben per post? Geen probleem, wel wordt er €5,- administratie- en verzendkosten in rekening gebracht.

 

Ga bij je zorgverzekeraar na welke vergoeding er is voor podotherapie.


*het tarief van €124,- geldt wanneer een 2e paar zolen besteld wordt <8 weken na afleveren van het eerste paar zolen.

Bestelformulier

arrow&amp;v

Bedankt voor je bestelling!

bottom of page