top of page

Werkenden

In arbeidssectoren waarbij zwaar lichamelijk werk wordt verricht, veelvuldig wordt gestaan en gelopen komen veel voet (gerelateerde) klachten voor. De arbeidsproductiviteit neemt hierdoor af en dit kan zelfs leiden tot (langdurig) verzuim. Het niet juist functioneren van de voeten en het gehele bewegingsapparaat kan tot tal van (voet)problemen leiden.   

  

Veiligheidsschoenen en steunzolen  

Veiligheidsschoenen moeten voldoen aan strenge EN en ISO normeringen. Onlangs zijn deze aangescherpt. Het dragen van niet gecertificeerde inlegzolen kan de beschermende werking van de veiligheidsschoen teniet doen.  

  

Podo Gelderland kan het volgende aanbieden:  

  • Een veiligheidsschoen die voldoet aan de EN en ISO normeringen.  

  • De juiste pasvorm door opmeten van lengte- en breedtemaat van de voeten.  

  • Specialistische voetzorg 

  

Podo Gelderland werkt met Emma, No Risk en Steel Blue veiligheidsschoenen en kan hierdoor service op maat verlenen. Met Emma, No Risk en Steel Blue bieden we een groot assortiment aan modellen die geschikt zijn voor diverse arbeidssectoren en voettypen. De veiligheidsschoenen blijven ook met podotherapeutische aanpassingen van Podo Gelderland gecertificeerd.  

 

Nader kennismaken?  

Bent u als werkgever of werknemer geïnteresseerd in bedrijfspodotherapie dan kunt u contact opnemen met Podo Gelderland.

Werkschoen.jpg

- Veilig aan het werk met steunzolen van

Podo Gelderland -

bottom of page